BRUIDSFOTOGRAFIE

Het begon allemaal met takjes, paddestoelen, kleine beestjes, vogeltjes en wat bomen.

 

Een tijdje terug ben ik begonnen met het maken van bruidsreportages. Ik maakte altijd al veel foto's. Als we naar het bos gingen dan ging de camera ook mee. Het ging mij vooral om sfeer, hoe de zon door de bomen schijnt of juist de mist. Ook een grillige boom is iets wat mijn aandacht trekt, maar ook de kleine bloemetjes. Dit is uitgegroeid tot het vastleggen van bruiloften waar ik heel veel plezier in heb!

 

Tijdens de reportage zie je mijn passie voor de natuur ook terug. Ik hou van spontane foto's en geef je aanwijzingen of stel jullie een vraag. Op deze manier probeer ik het natuurlijk te houden zodat er een ontspannen sfeer is en iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. Dit levert vaak de mooiste foto's op!

 

Als het jullie aanspreekt lijkt het me leuk om jullie uit te nodigen voor een vrijblijvend gesprek! Ik ben benieuwd naar jullie grote dag! En als het klikt, hoop ik deze vast te mogen leggen!  Als je nog vragen hebt neem gerust contact met me op.

 

Een voorbeeld van 6 uur fotografie zie je hieronder. Wil je minder of meer uren, neem dan even contact met me op. In overleg komen we er vaak altijd uit!

 

 

Tarieven

Een onvergetelijke bruidsreportage- fotografie voor € 600,00.

Daarbij inbegrepen:
» 6 uren fotografie op de grote dag
» 1kennismakingsgesprek
» Preview binnen 4 dagen na de bruiloft

» Reiskosten binnen Nederland
» Minimaal 300 foto’s. In kleur en hoge resolutie op USB zonder watermerk. Een selectie daarvan zet ik ook nog om naar zwart-wit, omdat ik denk dat die foto’s nog mooier zijn in zwart-wit! 
» De foto’s zijn zorgvuldig bewerkt. Alle foto’s die ik aflever zijn gecorrigeerd op kleur, helderheid, uitsnede en meer.

 

 

 

 

tel: 0637202616